Muzikale hoogtepunten

 

Geniet jij ook zo van muziek? En wil je ook graag op de hoogte blijven van alle nieuwe singles, albums en optredens van je favoriete muzikanten? Als je een beetje oplet weet je dat dat niet zo heel moeilijk is. De meeste artiesten hebben een eigen website die altijd is gevuld met relevante informatie. Locaties van optredens, de nieuwste muzieksingles en merchandise zijn op die manier voor iedere fan goed bereikbaar. Je kunt een account aanmaken op YouTube en jezelf abonneren op muziekkanalen. Op deze manier hoef je niets te missen en krijg je automatisch bericht als er een nieuwe single is uitgebracht. Social Media zoals Twitter, Pinterest, Tumblr en Facebook doen lekker mee. Heb je een Tumblr-account, dan hoef je alleen maar de fans van je favoriete artiest te volgen om alles te weten te komen. Op Tumblr vind je niet alleen mooie foto’s van je idool, maar ook YouTube filmpjes, merchandise en aankondigingen van optredens, concerten en albums.

Wat dat laatste betreft zal het je vast niet ontgaan zijn dat de muziekindustrie tegenwoordig heel vroeg begint met het maken van reclame en teasers. Kleine stukjes muziek in combinatie met enkele beelden worden alvast aan het publiek getoond waarna het weer een tijdje stil blijft. Radiozenders worden benaderd, op facebook verschijnen foto’s en op de eigen fanpagina zien we de artiest(en) zittend tussen een stapel nieuwe Cd-hoesjes.

Stedentrip
Gelukkig worden nieuwe muzieksingles en –albums in de meeste gevallen gecombineerd met een tour. Op de fanpagina van de betreffende artiest(en) wordt deze tour ruim van tevoren aangekondigd. Datums en locaties worden pas vrijgegeven op het moment dat je ook daadwerkelijk kunt reserveren. Heb jij zo je favorieten, dan wil je een concert uiteraard niet missen. Reserveer daarom op tijd en oriënteer je vooraf op de verschillende vervoersmogelijkheden, parkeerlocaties of zelfs overnachtingen in de buurt. Natuurlijk kun je een dergelijke concert prima aangrijpen om er een stedentrip van te maken. Gezellig een aantal dagen weg met je partner, vriend of vriendin. Uiteraard zorg je dan voor een weekendtas met een aantal leuke frisse outfits. Niets geschikts in de kledingkast? Dan kun je met deze kortingscode Zalando voordelig je slag slaan. De outfit van de week biedt voldoende inspiratie zodat je er ook tijdens de stedentrip en het concert op zijn mooist uit zult zien. Toch leuk dat je met de kortingscode Zalando een nieuwe outfit zonder extra verzendkosten binnen enkele dagen in huis kunt ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>